Sunday, 22 September 2013

Online shop mana yang ada jual tote bag?


ASSALAMUALAIKUM
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-

Tadi masa tengah cuci-cuci mata tengok barang-barang yang online shop jual tetiba aku terjatuh hati dengan tote bag dia. design tote bag dia cantik gila dan simple gila, terus rasa nak beli terus rasa nak PM owner dia tapi aku terpandang satu lambang yang tak sepatutnya, terus tak jadi nak beli. 

start dari tejatuh hati dengan tote bag dekat online shop tu, aku terus cari dekat online shop lain dan google dari siang tadi sampai lah sekarang tapi still tak jumpa-jumpa lagi online shop yang ade jual tote bag ni. korang tahu tak online shop mane yang ade jual tote bag? kalau korang tahu memane online shop yang jual tote bag comment jea dekat entry ni dan bagi link online shop dia sekali okey?


terjumpa satu online shop yang jual tote bag ni, dah aku memang berkenan dengan design tu tapi sebab ade gambar kucing terus rasa seram jea nak beli and pakai, penyudahnya aku tak beli T.T